Viaje


Cuando leáis esto mi maleta negra estará en el suelo, e intentaré localizar las llaves en mi bolsillo para cerrar la puerta y buscar un tren donde me admitan en un vagón para nostálgicos.

Cuando leáis esto le habré puesto un link a un escritor absolutamente alocado de las tierras del sur: Quim. Es bueno, es gamberro y mejora tu día. Si queréis, ponedle comentarios.

Cuando leáis esto Ilse ya hará días que ha resucitado su blog para maldecirme. Me gusta que haya recuperado su prosa de Elvira Lindo. Es muy buena. Si queréis, ponedle comentarios.

Cuando leáis esto Alatrencada llevará meses muda, pero me niego a enterrarla en el apartado de "han cerrado sus vallas...". Sé que un día regresará. Si queréis, ponedle comentarios para que vuelva.

Cuando leáis esto ya habré cerrado la puerta de mi piso, y vuestras vidas quedarán allí, en la oscuridad, hasta mi retorno.

Entretanto, cuando leáis esto quizás paseo con el pequeño Hayden entre manzanos desnudos de hojas en la tierra de la niebla, contándonos fábulas de monstruos que existen, sin duda. Los dos con gorritos y bufandas (la mía la tejió ella). Lanzando vapor por nuestras bocas, como dragones inofensivos.

Cuando leáis esto mi maleta negra estará en un suelo (de una estación, de un vagón de tren, de un domiclio), e intentaré no añoraros demasiado. Hasta que regrese. Entonces, introduciré las llaves en la cerradura, empujaré la puerta y se prenderá vuestra luz.

18 comentarios:

    T'esperem, amb ganes de llegir-te, amb ganes que tornis a estar entre nosaltres. Èm sembla que a la nostra llum, sense la teva, li falta alguna cosa... no il·lumina prou, serà per la crisi? :)

    Petonet.

     

    He mirat el Quim aquest, i és guapot.
    Vigila amb el fred que diuen que farà per la terra de la boira, i que aquesta bufanda t'allunye dels refredats. T'esperarem.

     

    A ver, que lo entienda. La bufanda , la tejió ella? ..quieres decir una de esas monstruas de fábula , que existen , sin duda..?

     

    MK, yo sé muy bien quien tejió la bufanda. La misma que regala collares para perro y cajas de costura de madera :-)

     

    Jo crec que la bufanda la va teixir "la tierra de la niebla". Està clar ple text jeje

    Bon viatge i espero que no triguis massa en tornar que estem a fosques jeje. En llegir-te he tingut la sensació com si fos un viatge més llarg que un cap de setmana... Però bé el cas és que ho passis molt bé triguis el que triguis

     

    Bon viatge, Paseante!

     

    ¿Sabes que es lo que más me ha gustado del post aparte de que me nombres (cosa que haces sólo porque te reconcome haber olvidado mi cumpleaños) y sea tan bonito como siempre? Que uses la expresión "prender la luz", porque pensaba que era sólo cosa de mis padres. Me ha dado ternura, como ellos.

     

    Quin final d'escrit més bonic, paseante. Tinguis un bon viatge.

     

    Torna eh!! Ets tan tendre sempre... M'encanta com coses ta senzilles les fas tan boniques...

    M'agrada com ets de bon amic amb els teus amics.
    Un petó, maco!

     

    Doncs espero que hagis tingut un viatge fantàstic, ja que quan llegeixis això ja hauràs tornat i amb tu aquesta "llum" tant preciosa que ens il·lumina amb els teus escrits tant dolços.
    Petonets!

     

    Buen viaje y no nos eches de menos eso significará que lo estas pasando bien, jeje...otra cosa seremos nosotros pero es que estaremos sin hacer nada excepcional, al menos yo ;)

    Saludos

    PD: me gusta eso de los dragones buenos, suena a cuento para chavales.

     

    Abriga't bé...A la terra de la boira farà fred i no és qüestió de costipar-se de cara al Nadal!
    Et necessitem en forma!
    Descansa...

     

    Torna aviat, no m'agrada estar a fosques...

     

    Quan tornis diga'm que et suggereixen les llums de les masies a la nit vistes des del tren. T'espero.

     

    no m'espantis que sembla que vagis qui sap on! torna eh! i sencer!

     

    Ahora me has recordado a Machado, y su viejo saco de cuero. Vas a resultar extraño en un tren que no tenga vagones de madera. No te digo ya si pillas un ave...

     

    He vuelto! Ho has aconseguit. He escrit un post i m'han entrat ganes de fer-ne més.

    Pensava tornar per Nadal com els torrons de "El Almendro" però m'he avançat unes setmanes.

    Esperem que tu tornis aviat del teu viatge.

     

    Montse, ja tens la llum del teu mar. No necessites res més dona.

    Emily, que em diguis que el Quim escriu bé, que és simpàtic, que té anècdotes per explicar... cola. Però guapot? No accepto "pulpo como animal de compañía". I em vaig descuidar la bufanda, noia. Casonlolla.

    Mk, pues la tejió una monstrua de verdad. Una chica de fábula a la que quiero mucho.

    Emily, sí. Es esa monstrua.

    Khalineta, era un viatge curt. Només us volia dir que quan marxo us trobo a faltar.

    Gràcies Fra Miquel. Vaig recarregar les piles. Encara he d'anar a aquell carreret que vas descriure tan entranyablement en el teu blog.

    Ilse, siempre prendo la luz para apagar el transistor (que es otra palabra que utilizan tus padres). Igual mi castellano es un poco antiguo, pero si sirve para que te entre la ternura, bienvenido sea.

    Gràcies Martí. Encara busco al teu blog la resposta a aquell enigma del 0'0. :-)

    Moltes gràcies Rita. Sempre ets massa amable. Un dia he de penjar un post que et faci ser crítica amb mi. Un petonet guapa.

    Anna, he tornat amb la teva lluna gran i el planeta Júpiter, per no veure'ls (ospedreta). Tots ens il.luminem una mica llegint-nos. Els uns als altres. Petons.

    Atikus, os eché de menos. Y mi sobrino contempló dragones buenos en nuestras excursiones. Le dije que yo también los veía. Hay engaños piadosos.

    Joana, fotia un fred de mil dimonis. Però anava abrigadet i m'agrada voltar pel camp.

    Nimue, això tu, que fa més d'una setmana que no ens il.lumines amb el teu blog. Mandra? Massa feina? M'havia acostumat a llegir-te en diumenge.

    Violette, et vaig posar un comentari a aquells post teu tan preciós. Tan lluminós.

    Menta, tinc previst marxar mil vegades i tornar mil vegades més abans de tancar aquest món tan bonic dels blogs. Sempre torno, com la Declaració de la Renda.

    Xurri, el tren a la tierra de la niebla tiene más de vagón de madera que de AVE :-) Sólo te cuento que tardamos más de tres horas en recorrer 150 kilómetros. Alguna liebre nos ha adelantado tras la ventanilla.

    Alatrencada, ja t'he llegit. M'alegra molt que tornis a escriure. Ets el meu (nostre) primer regal de Reis. Un petó dels grans. I gràcies.