Un petit favorFa anys que tinc una bona amiga brasilera. Sis, concretament. N'he parlat alguna vegada al blog. Es diu Thaís i és un encant de persona que viu en un lloc anomenat Bauru.

És simpàtica, però científica. És seriosa, pero vitalista. I sap com cuidar la gent.

Ara prepara el seu projecte final de carrera per convertir-se en una llicenciada en Biologia. Necessita extreure dades a partir d'un seguit d'enquestes. Encara en té poquetes i n'hi falten unes quantes. Se li acaba el termini per presentar el seu treball final. L'ajudem? Què voleu fer millor un diumenge assolellat? Anar a la platja amb els nens cridaners? Netejar el pis? Prendre drogues? Fer sexe?

Tots hem tingut la seva edat, i ningú que ens donés un cop de mà. És molt millor respondre unes preguntes fàcils i curtes. No hi esteu pas obligats (tret del Veí de Dalt).

ENCUESTA

Estimado señor/señora

Estoy desarrollando una investigación sobre “Fisiologia humana y altitud” en pasajeros de vuelos nacionales e internacionales. En este sentido, agradezco su participación respondiendo a este cuestionario.

Thais Ruiz
Estudiante de Biología.
USC

1 Características del pasajero:

Iniciales (Nombre y Apellido)
Sexo
Edad

2 Preguntas específicas:

¿Acostumbra a viajar en avión?
Siempre
A veces
Excepcionalmente

¿Esos vuelos son, normalmente?:
Nacionales
Internacionales

¿En qué clase acostumbra a viajar?
Primera clase
Clase de negocios
Clase de turista

¿Tiene miedo a viajar en avión?
Si
¿Por qué?
No

¿Qué siente durante el vuelo?
Dolor. Especifique el por qué
Náusea
Hinchazón. Especifique el por qué
Otro. Cuéntemelo

¿Qué siente después del vuelo?
Cansancio
Dolor. Especifique el por qué
Insomnio
Otro. Cuéntemelo

¿Qué le molesta más durante el vuelo?
Respuesta:

Qui sap si aquesta científica novell brasilera ens ajudarà un dia amb les seves investigacions. Si algú té un momentet i vol omplir el qüestionari, em pot enviar les respostes a turo_parc@yahoo.es. Les faré arribar a aquesta persona inquieta que estudia català i té un noviet gironí.

Gràcies.