Sense senyal

TV3 ja no es pot veure al País Valencià.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) demana a tothom que posi la seva web o blog en negre i que ho avisi al correu sensesenyal@acpv.cat

Si el nacionalisme espanyol té por dels mitjans de comunicació, de les xarxes socials, de l'opinió pública, de la cultura, de la nostra llengua, de tots nosaltres en definitiva... vol dir que estem començant a guanyar. Ho penso jo, que escric en castellà. Això és el que estan aconseguint.

7 comentarios:

    Jo pense que eixe és el problema. Ens tenen por... perquè no volen que vegam TV3?? Perque no la tenen controlada com tenen Canal 9 i ves tu el que poden enterar-se estos "catalanistas de mierda" (som els valencians que creguem en l'unitat de la llengua) mirant canals tan subversius!!

     

    I esperem el nou canvi de govern central que diuen que vindrà...Estan fomentant l'odi entre germans, cosa molt perillosa.
    No se vayan todavía, aún hay más...

     

    Bufa, Turó, mooooooooltes gràcies!
    T'estic agraïda!

     

    A mi em fa por tot això. Tinc el 23F molt present i dissabte a Informe Semana ho van emetre i fa por i ells ens tenen por? No sé però hauríem de bellugar-nos més.

     

    Olé els teus güebs!!

     

    això és democràcia?

     

    Albanta, els polítics no controlen els mitjans de comunicació públics. Ets una malpensada i una mala ciutadana (potser hauria de dir súbdita?).

    Emily, mani qui mani, ells només miren per millorar la nostra qualitat de vida. Tots els polítics tenen vocació de servei públic. Pensa que perden temps i diners, perquè en qualsevol empresa privada guanyarien el triple.

    Mortadel.la, ha estat un plaer. Cuack.

    Joana, sí que ens hauríem de bellugar més. Diuen que som passius perquè recordem el franquisme i el pa que s'hi donava.

    Veí, doncs olé.

    Khalina, la democràcia -com hauria de ser- existeix?