Navidad en el Turó Parc

El año pasado decoré el blog con una Santa Claus ligerita de ropa. Este año me he moderado.

27 comentarios:

    Oh, qué mono...

    (perdona, soy un poco cursi...)

     

    A mi m'agraden estos... per cert, que són?? elefants? gossets?...
    però m'agraden!!
    Un beset guapo

     

    Xurri, es lo que toca en esta época del año. En verano pondré Bruquets ligando con congéneres suec@s en una playa. Un poco más hard :-)

    Albanta, són molt xulos. Són gossets, concretament teckels. Els pots veure amb més detall a la columna de la dreta del blog, on fan un arbre de Nadal.

     

    sí que són molt monos, i una gran idea com a decoració nadalenca. molt origianl! ja que t'hi poses tan aviat, et desitjo unes molt bones festes, i com que encara hi som a temps: unes bones pre-festes també que sovint són encara més difícils de passar! :)

     

    Quin bon rotllo! mola el Nadal.
    Es veu llum en aquest bloc, serà la llum de l'arbre de Nadal.
    Per cert, m'ha donat una idea de les meves i ja saps quin perill quan tinc idees :P

     

    Anem a pams.
    Vengo del blog donde viven esos Bruquets que son ya como sobrinos para mí.
    Tengo el encargo como tieta consecuente de hacerles unas bonitas bufandas para que corran por ahí abrigados y como no , voy a hacerselas , pero com a casa som de Reïs , aquestes no arribaran fins gener.
    Així que proposo a tota la familia adoptiva de Bruquets que facin les seves peticions i que mireu de trobar un raconet de temps el 14 o be el 15 de Gener per passar per casa a fer una xocolata i recollir les bufandes .
    Amb permís teu Paseante , he fet la proposta aquí a la teva página ja que a la de L'Emily Play no em deixa col-locar-hi comentàris.
    Apa! ja direu cosa , vale?

     

    Aquests bruquets són tot un descobriment.Porten bon rotllo: són suaus i fan molta companyia. Crec que els hauriem de fer criar.
    Feliços dies pre-nadalencs, que siguin lleus i de bon passar!

     

    Però si tot just Nadal és època de poques (o gens) moderacions.

     

    Dono fe del bon rotllo dels bruquets!
    Jo tinc una Bruqueta (que també es diu MK je je), que a més li agrada viatjar i és suau i dolça com la mel.
    MK! ja li estàs fent una bufanda a la meva MK! ;o)
    Petons

     

    Buena idea de decorar tu blog con Bruqueta, espero que hayas tenido el permiso de Emily.

     

    Amb el teu permís, Paseante, o no, hbah, li contesto a MK. Jo m'apunto la data al calendari per fer el xoco. Ma filla espero que també (ja li farem pagar els biscuits o el pa torrat). Jo conto sis bruquets, jo duré a Bruc i a Cati i un més en tràmit d'adopció pel gener. Total uns set bruquets. Ja et pots posar a fer bufandes i no val amb la tricotosa de ta filla :P
    Por cierto Mari Pi, el Paseante no necesita permiso para mangar fotos, ya que yo utilizo su blog para responder comentarios.
    Paraula de verificació: rierm, li treus la r del mig i diu riem

     

    Quina monada aquests bruquets nadalencs!!

     

    ein? Nadal, ja és Nada? vaja... ni me n'havia adonat... ehemmm...

     

    Carai, de noia sexy a estos muñequitos va un abismo eh???
    ja,ja,ja!!!

    ;-D

     

    Ens fem grans Paseante! Ja busques "ninots" més comfortables...així no et refrederàs. Ja veus quina li ha passat a la Rita amb tanta lingeria fina :)

     

    Totalment moderat! :)
    Que macos els "muñequitos"...

     

    macos, macos, aquests bruquets... he llegit la seva història al blog de l'Emily.

    Com en podria adoptar un? eh? eh? eh?

    cal fer una bufanda? doncs la farem, home, cap problema.

    Bones festes, passejador!

    (estic especialment neura aquests dies, però oblidarem els mals rollos i ens dedicarem a... ser feliços?)

     

    T'has fet una retraitu al fotomatón?

     

    Bon nadal. Petonet

     

    Qué discretooo!!...Estas mayor!!!!
    Bon nadal!
    Feliz 2011!!

    ¿nos vais a dejar algo a los blancos la próxima temporada???

    abrazos

     

    M'encanta la teva felicitació!

    Saps? Feia un temps que no em passava per la teva casa i, ara al tornar-hi, m'he sentit molt acullida per tu, per el teu magnífic blog...

    Ara no hi estic a Barcelona, estic a Guadalajara, Jalisco, Mèxic i dubto que em "puguis veure" passejant al meu gosset pel Turó Parc. Tot it així, "palabrita del Niño Dios", quan torni a BCN tornaré a anar-hi i pot-ser que em veuràs... Una noia elegant amb un gosset encara més...

    Feliç Any i els meus millors desitigs per un 2011 plé de pau, amor, felicitat i bones coses, tot amb moderació aristotèlica.

    Petonets des de GDL, Mèxic,

    Amber

     

    passo a deixar-te el meu desig de bon any; de tot cor.

     

    jo m'apunto a la xocolata i les bufandes i els bruquets el 14 o 15, ja m'ho arreglaré com sigui per estar.

     

    Kika, va, que ja queda poquet perquè s'acabin les festes.

    Emily, més idees? Entre tu i el Veí... Espero que no sigui un calendari amb les noies de Blogville vestides de Santa Claus, que només penseu en el mateix vosaltres dos.

    MK, ja m'has tornat a penjar un cartell d'estranquis a la porta de la botiga, anunciant una de les teves festes "rave", mentre era al magatzem comptant si tinc prous pots de cigrons per aquesta setmana. Coi de quitxalla.

    País, sí que són bonics aquests gossets. Espero que hagis passat unes bones festes.

    Òscar, tot s'ha de fer amb mesura, que ja tenim una edat. Al menys, jo :-)

    Fra Miquel, si també es diu MK... Imagino que és com una cooker. Sorollosa de collons :-)

    Mari-Pi-R, por supuesto que le pedi permiso. Lástima que no me lo concedió :-)

    Emily, ja m'has tornat a fer un graffiti d'estranquis a la porta de la botiga, contestant una de les festes "rave" de l'MK, mentre era al magatzem comptant si tinc prous pots de mongetes per aquesta setmana. Coi de quitxalla.

    Khalina, són molt xulos. Però l'any vinent torno a les Santa Claus lleugeretes de roba, eh? Que al final es posarà en dubte la meva sexualitat.

    Júlia, sí, ja era Nadal :-)

    Eli, no creguis. Tots són agradables a la vista i al tacte.

    Joana, si busquem ninets vol dir que ens tornem com els nens, no?

    Mortadel.la, són macos de veritat. Cuack.

    Arare, ja n'has adoptat un? eh? eh? eh?

    Veí, ja voldria sortir així de guapo al fotomatón. Però surto amb aquella cara de sempre. I els mossos no paren de demanar-me la documentació cada dos per tres.

    Silver, que tinguis un bon any. Un petonet.

    Atikus, Feliz Año Nuevo. Y esta temporada os vamos a dejar que os clasifiquéis entre los tres que van a seguir al Barça en la clasificación :-)

    Amber, moltes gràcies i molt bon any també per a tu. Espero que vagi bé per Guadalajara. I, quan tornis a Barcelona, suposo que em costarà trobar-te al Turó Parc. N'és plé de noies elegants amb gossets de categoria. En canvi, si fossis una noia amb rastes i un perroflauta, et veuria a la primera :-)

    Gatot, maco, moltes gràcies. També te'l desitjo a tu. Una abraçada.

    Xurri, una altra que em fa grafittis a la persiana per contestar a l'MK. Podió!!! Posaré una pissarra al blog perquè us aneu comentant entre vosaltres.

     

    ¿COM UNA COOKER!!!!?????

     

    Mk, els cookers són bonics. Molt més que els bulldogs :-)

     

    No sé com expresar-ho perquè no quedi fals, però vull agraïr en primer lloc aquest premi a l'Acadèmia per haver convocat aquests premis i per haver-me donat l'oportunitat de guanyar el de la millor banda sonora. No hi ha cap altre cosa que em faci tan feliç, perquè la música és justament allò que m'ha tret dels sotracs de la vida i que m'ha acompanyat en els bons moments des que tinc ús de raó. Abans d'allargar-me més vull fer un agraïment especial al meu tiet Agustí, una de les primeres víctimes de la sida en aquest país. Ell va ser qui em va inculcar l'amor per la música, qui em va ensenyar per primer cop qui eren Peter, Paul and Mary o els Rolling Stones, però també els Kinks i els Brincos. Va ser un amor a primera vista amb la música i sempre he tingut una relació més que fidel, fidelíssima amb ella. Per això, enmig de les rucades que puc arribar a esciure al meu blog, faig més èmfasi en la música, sobre tot en compartir amb quí s'apropa al meu blog tot allò que escolto que em fa emocionar, que em fa moure, que em fa sentir bé. És una de les coses que em fa més il·lusió, que algú em digui : m'agrada aquest tema que has penjat!
    La música ho és tot per a mí. Per això, de gran, he començat a estudiar-ne i de gran, també he volgut fer realitat un somni, que també compartiré amb vosaltres aviat: l'enregistrament del meu primer disc. Ara,però, gràcies un altre cop a tots i totes pel premi.

    Paseante, i tant que em fa il·lusió fer el discurs i el premi. Gràcies ! Ah i et passo l'e-mail per si vols qualsevol cosa llum58@gmail.com
    Pel que fa al discurs, publica'l com vulguis, retalla'l, arregla'l, fes el que vulguis amb ell per tal d'ajustar-lo a les teves necessitats. Un petó.