BI - And the winner is...

Estic davant el photocall. Espero que s'apaguin els flaixos per obrir nerviós el sobre. And the winner is... El Veí de Dalt. Has tingut sort, carallot. Imagina't que et toca una d'aquestes noietes de Blogville que només pensen en quina lligacama es posaran per començar el dia. Si la negra o la vermella. Millor jo, que m'afaito amb la Gillette cada matí. No et queixis.

Pensava obsequiar-te amb un creuer pel Mediterrani amb la Martina Klein. Però ja estàs acostumat a aquestes situacions. I com que tens un castellà que tira patrás i a mi m'agraden els regals práctics, doncs t'he fet el donatiu d'un curs d'espanyol per a catalanoparlants. Amb prou feines dura un parell de mesos. És a Colmenar Viejo. T'hi he apuntat. Quan hi arribis, no deixis de pagar els mil dos-cents euros de la matrícula.

També t'he buscat allotjament. Viuràs a casa dels Alvarado-González. Quatre-cents euros al mes. Econòmic. El pis no és molt gran. Així que hauràs de compartir dormitori. Ells tenen una filla que amb prou feines ha fet els vint anys, i mai ha sortit de Colmenar Viejo. És rosseta, molt mona. El seu dormitori continua sent el que li van muntar per la Primera Comunió. Les parets encara són de color rosa, i té els dos llits plens de peluixos. Li agrada fer-se cues i portar mitjons infantils de la Hello Kitty.

Però tu dormiràs a l'habitació del fons. Amb l'àvia. El seu llit és de matrimoni. Hi cabreu tots dos perfectament. A ella li encanta el cocido a l'hora de sopar. I ja se sap que els cigrons i les mongetes... Però això es soluciona amb unes fulles de menta a les fosses nasals.

Finalment, espero que per assistir a les classes de castellà no et folris la carpeta amb imatges del Puyol o del Messi. Et farien fugir per cames del curs. Posa't fotografies del Cristiano Ronaldo i el Sergio Ramos.

T'esperem d'aquí a dos mesos. Disculparem que no puguis tornar a publicar el teu blog. A l'habitació que compartiràs amb la iaia de Colmenar Viejo només hi ha una Olivetti. Resa un parenostre amb la senyora, cada nit, abans de tancar el llum. Després, si notes una mà al maluc, pensa que només seran dos mesets.

PD: Si creus que t'has de desfogar amb algú, em vas tocar com a BI en un sorteig organitzat per l'Anna Tarambana.

24 comentarios:

    no sembla una estada massa atraient, no? que gamberret ets! Jo que imaginava que li faries un conte tendre que acabari amb declaració d'amor...

    I a tu que t'hauran regalat?

     

    Jo ja sé què t'han regalat.... i el meu BI ha estat el Veí.... que s'ha portat de CONYA!!!!! Una estada una mica especial, però segur que ell, venint de tu, la sabrà apreciar com cal, jajajjaa, Bon dia de reis i un gran petó :)

     

    Bon i feliç dia de Reis!!! El meu winner ha estat Dr. Muerte:-) Interessant!

     

    M'he rigut una bona estona amb el teu post-regal XD

    Definitivament: esteu destinats l'un a l'altre. Veí: com cantava aquell, "tu ja m'entens"!

     

    Jajajajajajaja
    Ets bestieta quan vols i gracioset. ja està bé tenir una altra imatge de tu que no sigui la del Paseante desmenjat. Espero el comentari del Veí. Això és un duel de titans.
    Pobre, Veí, amb la iaia? Perquè no em pagues a mi la matrícula i li faig companyia? No menjo fesols ni cigrons. Ara, això sí, em depilo les cames amb la teva gillette. Una cosa, per l'altra. Bons Reis, animalet!

     

    No me creo nà. Segur que després d'escriure això vas tancar el llum de l'escritori, vas estirar-te al llit i el Veí et va abraçar per darrera, en postura "cullarilla" i tots dos a dormir com a angelets que sou. Us estimeu malgrat fessiu veure que era una inocentada. Que lo sé yo...

     

    Pues para que comience el curso ya podrías haber escrito el post en castellano y ya te lo corrijo yo, catalino. ¡Vaya forma de empezar el año, haciéndome esforzar de esta manera! De todos mdoos, no entiendo esta especie de facebook bloguero que te has montado. Algo me he perdido, porque no me entero de los sorteos y no sé qué coño es el BI.

     

    jajaja...el Veí no apareixerà per aquí durant un temps!!!
    Molt bo!

     

    Joana, t'equivoques. Al Veí ja saps que no "s'amedentra" (estarà`ben escrit això en la llengua vernàcula que empra el Paseante?) davant res; i menys davant d'un tanoca que es passeja amb sabatilles de felpa del 1939 pel replà sense cap vergonya! Si no sap ni posar "is" llatines, el paio! Doncs que sàpigues que penso agafar el seu regalet i passar-me dos mesos en aquest indret que es diu... coi! l'hauré de buscar al mapa que jo mai he passat l'Ebre. I si esteu dos mesos sense mi al replà és per culpa seva, Però ja us aniré enviant breus posts de la meva estada i de les meves evolucions "lingüístiques" amb la pubilla Alvarado-González. Ho té clar si es pensa que dormiré amb la iaia aquella...

     

    aimare!!! quin perill teniu els dos!!!!
    i sense musiqueta ni res! a pèl! :P
    b7s!!!

     

    Jajajaja! Com he rigut amb el regal!!

    Em sap greu però no em puc fer responsable dels capricis del destí! :P

     

    Jajajajajajajajaajajajaa!

    Ai, què gran, paseante, què gran!!! Jajajajajajajajajaja!

    El millor: imaginar-me al veí amb fulles de menta a les fosses nasals.. xDDDDDDDDDD

     

    Apa que no feia dies que ja ho deia jo que aquí hi havia amor... i tongo, també, que ja em diràs si ell és el que fa el sorteig... curiós que li toquessis tu no?

    Vinga nois, sortiu de l'armari d'una vegada, que us estimarem igual... :P


    Molt bo, paseante!
    Petons a tots dos!

     

    Compte Paseante!!! que entre l'odi i la passió la linea és molt fina... i vosaltres dos esteu massa a la voreta jajajajaaja....

     

    Quin parell de cracks!
    Les disputes dialèctiques d'Spencer Tracy i Katherine Hepburn, d'en Laporta i en Sandro o de Magnum i Higgins no tenen res a envejar a les vostres.

    En definitiva ... com un matrimoni aparentment mal avingut. Matrimoni de cracks, clar.

     

    ja ho vaig dir, jo, te'n recordes? estava cantat! passar la nit... bevent!

    era ell, era ell! B.I.= Ve-í

    Has estat genial amb el regal!

    petonet..

     

    Molt molt bò!!!!

     

    veig que el Veí s'ha pres seriosament el teu regal.

    I tu, penses repetir d'una manera no virtual el passeig de la Laie?

     

    Oye menudo regalazo paseante!!...yo creo que deberías incluir un pase o un abono para que viera algún partido de futbol jaja...que suertudo Vei!

    Bueno menos mal que no me toco a mi que el español ya lo domino, ..a ver si haces uno con un premio de catalán ;)...

    de todas formas no hay nada como una moza para aprender un idioma, ya se sabe lo de la cuna o la cama...

    saludos

     

    Khalina, a mi m'han regalat una passejada. És el millor regal.

    Cris, quin perill el Veí. No, ara seriosament, et va fer un bon regal. Quan vol, s'ho curra. Però no passa massa sovint :-)

    Merike, llegeixo sovint els teus comentaris en els blogs. Té mèrit aquest català teu. Et llegiré.

    Duschgel, no m'enredis amb segons qui :-).

    Emily, jo sóc seriós. Si vols un gracioset ves a cal Veí :-)

    Rateta, otra que sale. Què nooo. Que el Veí pica. És pelut.

    lse, ná hija. Que ya regreso al castellano. Eso era un juego que no he acabado de pillar. Pero he participado porque el Veí pagaba 5 euros por texto. Se trataba de hacernos regalos los unos a los otros. No sé si en Madrid tenéis el amigo invisible.

    Joana, el coi del Veí ha tornat.

    Veí, mira que ets carallot. Aniré llegint la teva anada a Colmenar. Ets brillant quan t'hi poses.

    Nimue, jaja, Sense musiqueta aquesta vegada. Volia posar alguna copla, però em vaig tallar :-(

    Tarambana, ets dolenta. Mira que posar-me amb el Veí. Suposo que ell ja se t'ha queixa't.

    Alepsi, en primer lloc gràcies per entrar. El Veí estava mono amb les fulles de menta al nas. En plan morsa :-)

    Rita, jo al Veí me l'estimo molt (tot i que no ho sembli). Encara que em digui que li agraden les pelis de gladiadors i es miri el Salsa Rosa.

    Helena, que no ens fotografiaràs mai en posicions incòmodes.

    Òscar, ell de Màgnum i jo de Higgins, òbviament.

    Arare, el primer títol del post era BeÍ. Però vaig pensar que no s'entendria. Un petonet.

    Gràcies Luthien. També per entrar.

    Khalina, el Veí s'ho ha pres molt be. I ara ens tindrà distrets una temporada. A la Laie li dec un post com ella es mereix. El penjaré aviat.

    Alikus, hablas mejor en catalán, que él en castellano. Necesita más clases que tú :-)

     

    Sempre he dit que sóc una dona afortunada, per algunes coses :) Petons maco!

     

    Epa! si jo havía deixat comentàri aquí!!.
    Be..potser no passava la censura.
    Feia paral-lelismes amb una altra escena de "Con faldas y a lo loco"...

     

    Llegeixes el meus comentaris als altres blogs!! Divertit? Segur! Un dia potser tindràs el coratge per escriure un comentari al meu blog?
    Estic esperant això:-D

     

    Cris, un petonet. El Veí et va cuidar molt.

    MK, et prometo que no vaig esborrar res. Ara em sap greu no haver-lo llegit.

    Merike, el tindràs molt aviat. Un petonet finesa.