Fotomatón


Hay un lugar en el mundo donde te sientes más solo que en ninguna parte. He acudido allí. He prendido un cigarrillo de liar. La puntita roja apenas se reflejaba en la pantalla del fotomatón. Estaba con melena de Rey León. Mañana me voy a rapar al uno, porque vienen meses de batalla. De guerra cruel. Me he retratado así, piloso, para la renovación del DNI, mientras pasaban ambulancias urgentes por la calle Balmes. He esperado a que se secaran las fotografías para comprobar que me parezco a Benito Mussolini. He caminado a casa para cenar. Luego, esta noche, os he buscado en "Google images". Hace días os propuse que me mandarais imágenes de aquellos famosos a los que os parecéis.

Poco a poco, habéis corrido la cortinilla del fotomatón para poner la mejor de vuestras caras ante el fogonazo del flash. Y semejaros a alguien que no seáis vosotros: un personaje popular, por ejemplo. Mientras descargaba fotografías, sonreía. Os imaginaba parecidos a ellos.

Muchas gracias por participar en este juego. Si alguien se quiere apuntar a última hora, lo publicaré en el blog.






Xurri - Isabella Rossellini








Duschgel - Jolin Tsai.







Gemma - Mercè Arànega.







Arare- Monica Vitti.








El Capità- Omar Shariff.







Emily - Susan Sarandon.






Nimue - Françoise Hardy.








Cris- Ornella Muti.







El Veí - Gunoei Yokoi.








Khalina - Emily Watson.








Atikus - Germán Copini.








Be - Christy Turlington.








MK - Ally McGraw.









Violette Moulin - Ava Gardner








Fra Miquel - Keanu Reeves









La Rateta Miquey - Jacqueline Kennedy






Pratinsky - Bruce Willis







Ilse - Barbara Streisand







Yo - Benito Mussolini.

25 comentarios:

    Has hecho trampa, Paseante. Sabes que, en el fondo, tengo cara de tío. Si fuera una oriental tan bonica, llevaría tras de mí un rastro de babas que conduciría al ayuntamiento a obligarme a contratar un servicio de limpieza por ser la causa de tanta pegajosería en aceras y calzadas.

     

    Se me ha olvidado decirte que me ha gustado mucho el vídeo.

     

    Sí! jaja! Ja voldria jo! la Françoise Hardy i jo ens assemblem. Bàsicament les dues tenim dues orelles, dos ulls, una boca i un nas. A partir d'aquí, res de res! Però ha sigut divertit! ;)

     

    Que post mas divertido, ahoro sólo haría falta organizar una fiesta de disfraces en la que cada uno fuera vestido de su personaje, ya sabes paseante, tienes que agenciarte una boina con el aguilucho...la verdad es que da algo de miedo jaja!!


    ¿no tendrás tan mala leche no???

     

    ostres! som clavadets, tots, eh?

    ;)

    potser el que em diferenciaria a mi de la Nixon seria el compte corrent! aix...

     

    ...garassiess...

     

    Ara que hi penso que feies al carrer Balmes ??, per renovar el carnet ara s'ha d'anar a Muntaner 200!! .I a mi que em semblava que només era jo la que m'equivocava en aquestes coses...

     

    M'encanta, ets fantàstic i aquest joc m'ha semblat molt divertit.... Has posat foto de la Muti de jove, aisssssss, jo ja amb 41, ella ni idea, però el temps (aquest temps del que tant parlo darrerament) passa factura, que ho sàpigues! Un petó i gràcies :)

     

    Ostres! Juraria que et vaig enviar un correu amb les cares que varen sortir al meu fotomatón. Ja veig que algun follet internauta me l'ha jugat. A saber on para aquell correu!!
    Be, t'ho torno a enviar via "e-miliu"

     

    Això és Hollywood!!! Ja us veig als Oscars... hahaha

     

    Lo de tallar-se els cabells pel carnet no cola. Segur que tens una cita de les teves. Massa dones a la teva vida.
    Sort que m'has posat la Susan Sarandon, perque si em poses a Rutger Hauer, s'acaben els meus divertits comentaris al teu bloc.
    Amb ella comparteixo els ulls,jeje i alguna cosa més potser...
    T'escric el comentari amb el Bruc al braç, està carinyoset.

     

    I dius de mi! Si t'han fet el post a força de fotos! Suposava que tenies mala llet; però no sabia qu el Fotomatón aquest ho detectés i tot!
    I ja m'estàs passant el telèfon de totes aquestes belleses!

     

    Toc toc... que hi ha algú??? sembla que no hi ha ningú... toc toc... ;)

    Paseante, segons diu això, jo m'assemblo a:

    Jacqueline Kennedy 60% (pel gest de la boca)
    Tracey Ullman 59% (pel cabell)
    Juliette Binoche 56% (si, ja!! ... també per la boca)
    Selma Blair 55% (???)

    Petonets!!!

     

    Duschgel, puse a la chica con la que tenías un porcentaje más alto de parecido. No querrás que te ponga de tío :-) Y esa canción es chula.

    Nimue, si la màquina de la veritat diu que t'assembles a la Hardy, a callar :-) A més, hi ha un tipus amb hàbit a qui li agrada la fotografia (el mantindré en l'anonimat) i una senyoreta que viu en una illa roja (la mantindré en l'anonimat) que van escampant per Barcelona que ets guapa.

    Atikus, oculté que entre los personajes a los que me parezco también aparece el caudillo, aunque con un porcentaje inferior al de Mussolini. Estaría bien lo de la fiesta :-)

    Arare, a mi m'ho va clavar. Suposo que amb vosaltres també ha funcionat.

    MK, de resses. Al carrer de La Granada del Penedès (cantonada amb Balmes) hi ha un fotomatón.

    Cris, moltes gràcies. A la teva frase hi sobra un "ja". Sé que el sabràs trobar.

    Fra Miquel, l'he estat buscant i no em va arribar. Gràcies per tornar-ho a fer.

    Rita, mira que no participar. Catxis. Encara hi ets a temps, eh?

    Emily, no ho volia explicar. Resulta que al cole dels meus nebots hi ha una plaga de polls i... Però la famosa grip encara no l'he agafat. El Bruc és aquella fera que mossega les sabates dels paseantes?

    Veí, podem començar a negociar a partir de 30 euros per número de telèfon. El meu et costarà el doble (que encara em trucaràs a mitjanit per explicar-me les teves fantasies eròtiques amb les dones de Blogville).

    Rateta, eco, ecoooo. Què hi ets? Gràcies per participar, guapa. Ara et posaré. Un petó.

     

    Ho vaig fer, però el resultat em va semblar molt poc rigorós... Em sortia la Sofia Loren, entre d'altres, i un paio negre que no li recordo el nom i ja em diràs... Jo sóc més guapa que la Loren (hehehehe) i et juro que no sóc ni home ni negra!

     

    M'agrada la foto que has posat del Keanu. Ara hauré de veure la película "The Matrix". No n'he vist cap, de la trilogia i ara tinc curiositat de veure com actua el meu doble ;-)

     

    Rita, doncs hauré de respectar que els resultats et semblin poc rigorosos en el teu cas. A mi m'ho va clavar, noia.

    Fra Miquel, ni tu ni ningú es pot queixar de la fotografia que li he posat. Em vaig passar una bona estona a Google images fins trobar la que em semblava millor.

     

    Bruce Willis (84%), David Carradine (76%), entre d'altres apareixía Timothy Leary (67%).
    Però s'equivoquen de ple a ple, jo soc el Robert Redford...

     

    Paseante, has posat la foto més lletja de la Fergurson jaja.
    QUan vaig llegir aquest mail fa uns dies, diria que et vaig comentar, i vaig enviar-te via heritage els resultats perquè veiessis les fotos de conjunt.
    No sé com guardar l'enllaç

     

    Gràcies per participar Pratinsky. Ara mateix et poso la teva careta de Bruce Willis.

    Khalina, doncs a mi m'agrada aquesta fotografia de la Ferguson. La trobo més entranyable del que sembla ser en realitat. No vaig rebre aquests resultats. Em vaig fixar en el que em vas comentar quan vaig fer aquesta proposta. Em deies que et sortia la Ferguson en primer lloc, la Paz Vega en segon i la Greta Garbo més avall. Ja saps que jo et posaria d'Emily Watson. Si vols canvio el teu personatge.

     

    Este comentario ha sido eliminado por el autor.

     

    L'Arare deia que havia posat una foto de més jove i que el Fotomatón l'assimilava amb la Mònica Vitti. En dono fe!!! L'Arare se segueix assemblant a la Mònica Vitti. L'Arare és una de les dones més guapes que conec.
    Ha estat un joc molt divertit, Paseante!

     

    Doncs la posarem de Monica Vitti a l'Arare, Violette.

     

    Paseante, veig que has optat per l'Emily Watson jeje, tot i que no sortia al llistat. Igualment si canvies la foto surten diferents personatges.
    Et vaig enviar des de myheritage directament les fotos però potser et va anar a la carpeta de correu no desitjat. I el link ja no funciona.
    Doncs res seré l'Emily Watson

     

    Per mi sempre seràs l'Emily Watson, Khalina.