Harén Fútbol Club 8 (convocatoria)


Hace tiempo que preparo la táctica del fuera de juego con el asistente Atikus. Dibujo esquemitas en mi libreta de hojas cuadriculadas. Cuando sube una de las jugadoras laterales (trazo una línea ascendente), dos de las delanteras deben procurar arrastrar a las defensas contrarias hacia abajo (trazo una línea descendente), mientras la tercera atacante se incorpora evitando el fuera de juego (trazo una nueva línea ascendente). Es fácil, pero cuesta explicarlo aquí.

Hace tiempo que andamos pensando en convocaros por internet con el asistente Átikus. Estamos lejos unos de otros, y de momento nos ha sido imposible encontrarnos para entrenar. El próximo veinticinco de noviembre -fecha elegida al azar- podríamos quedar en un chat de Vilaweb. En la sala Atletisme jamás hay nadie. Si os parece bien, allí os espero a las ocho de la tarde. Dejad a vuestras parejas e hijos al amparo de canguros marsupiales. Pedid que os anulen las citas con el dentista. Olvidad que esa novela en la mesita de noche era interesante. No saquéis a pasear al perro. También podéis obviar otras citas para esas horas, como reuniones de vecinos en el rellano del edificio (acostumbran a acabar en peleas del tipo: el ascensor no lo usamos los residentes del entresuelo). Son tremendamente aburridas. A cambio, os prometo una distendida charla sobre la táctica del fuera de juego, de tres o cuatro horas en el chat. Si hay clamor popular, la alargaré un rato más. Después haremos unas cuantas flexiones y abdominales -no más de cien-, cada una en el suelo frío de su piso para acabar el encuentro con una cierta puesta a punto corporal. Será una noche tremenda.

El veinticinco de noviembre -fecha elegida al azar- estoy seguro que formaréis allí, con vuestras libretas de hojas cuadriculadas, para trazar líneas que suben o bajan. Como sucede en la vida.

Las convocadas son: M y Xurri, en la portería. Be, Gemma, Nimue y Rita en la defensa central. Alatrencada, Silenci, Somiant la lluna y Violette en las defensas laterales. Joana y MK, en el pivote defensivo. Katrin, Khalina, Mirielle y País Secret en los medios centros ofensivos. Anna, Thaís, Arare, Cris, Emily e Ilse en la delantera. Mi antiguo equipo, con algún cambio que he anotado en la libreta cuadriculada de viejo entrenador.

Pasaré lista el veinticinco de noviembre -fecha elegida al azar-, a las ocho de la tarde.

37 comentarios:

    Huasssssssssss que bo!!!

    Cada dia tinc més clar que aquí hi ha un amor no aceptat i per això us odieu tant: paseante i veí, segur, us estimeu!

    No has pensat en una cosa i és que les dones podem fer més d'una cosa a la vegada i per tant podrem tenir dues o més finestres de xat obertes (perquè també s'ha de pensar en els privats... :P) i per tant podrem ser als dos xats i només vosaltres dos us perdreu poder parlar entre vosaltres (amb la falta que us fa, d'altra banda...)

    Genial, paseante!
    Petons!

    PS Espero no fer-te enfadar mai, perquè és com un corconet eh... hahahaha

     

    Uis, el darrer és ha de ser un ets! :P

     

    Jajajajaj, Rita, pràcticament m'has tret les paraules del teclat! Ja saps el que diuen: "los que se pelean, se desean" :P

    Paseante, que sí, que no hay nada más divertido que hacer trampa, precisamente en esa fecha elegida al azar. ¿O me vas a echar a patadas si se me ocurre entrar en Atletisme?

    (Aunque, de todos modos, ese día no sé si podré conseguir canguro. En fin, a ver qué pasa.)

    Un día tengo que veros a los dos juntos y en directo, en serio XD

     

    je je je... que "que dats pel sac" sou.. je je je... m'agradarà molt aprofundir sobre tàctiques i estratègies del món futbolístic. Si. (segueixo rient.. je je je). Però sóc d'aquelles que ni pot ni dol i hauré de passar-me un momentet per la reunió de veïns: després sin comerlo ni beberlo et toca fer la derrama i t'estronca el mes. Je je je... dats pel sac del tot...

    (eps!!! si, el cementiri és aquest. El que està aprop d'un multicines, un centre comercial i un gimnàs pijo)

    MUAAAAAAA

     

    Tinc un dubte, Paseante. Què signifia "una cierta puesta a punto corporal"??????? Promets alguna cosa que la meva inocencia no enten? Hem d'acudir amb xàndall? Podem anar vestides d'anar per casa o vols una cosa més insinuant?
    M'hauries de fer unes classes en privat ja que no tinc ni idea de com s'entra a un xat, ni tan sols ser fer anar el messenger...
    Aqui veig mala llet en la convocatòria, però com diu la Rita, les dones podem fer el sopar, la manicura, parlar pel telèfon (mòbil i fixe), fumar, beure i parlar pels dos xats, sisisi...

     

    Que idea mas buena...jo, nunca he entrada en un chat aunque no te lo creas, solo en facebook y en skype ;)...intentaré ver como va eso

    con las cosas del fútbol me apaño...con internet depende, pero miraré como va antes jiji!!


    digo yo que no se meteran espias en el chat ;)???

     

    Hummm...el 25?. No sé si podré Mister!!.
    La otra noche conocí a un chico madrileño , rubio de bote , enclenchinado , un poco cara pànfilo y con una camiseta brillante y unas zapatillas "color plateado galactico" me dijo.

    Cacho hortera si , pero mogollón de marchoso. No veas la que nos pasamos bailando en el Otto Zutz.
    Me dijo nosequé de que jugaba a fumbol i jo le dije que también tenia el proyecto en ciernes , con un grupo que conocía del internet y que todo eramos mujeres y con un mister y un entrenador.Se ve que le hizo gracia i dice que se me lleva a Ibiza una noche de estas y tal para continuar la marxa..no sé si eso caerà esa noche noi...
    Ah!y que se lo diga a mis amigas , y tal..

     

    Com ja han dit més amunt les noies, dues reunions, dues finestres! O tu ets d'aquells que pensen que només es pot xatejar amb una sola persona a la vegada? Ai sí! Que ets un home... Vale, vale...
    Doncs allà serem.
    I si mentrestant ens truca algú al mòbil o al fixe, respondrem, no ho dubtis! I no ens pensem perdre ni una frase.

    Sou com nens...

     

    Molt bo! El problema no és fer 2-3 o 4 coses a l'hora...això és fàcil! Ara estar aquí i allà i a més enllà, no sé com m'ho faré.
    A les 9 vaig a teatre (Ute Lemper).Acabaré a les 11?
    Llavors tinc mitja hora abans i mitja al final de la tertúlia.
    A veure com me les empesco per saludar-vos a tu i al Veí( ho sento però la cosa va a mitges :)

     

    Neng (a tu t'he de dir així, com els meus col.legues de Kornellà),
    tu has vist la cançó que t'has autodedicat? "Soledad". Totalment premonitòria...
    Ja saps que passarà (casualment) el 25, oi? Doncs que et quedaràs més solet (casualment)fent flexions -i dubto que facis més de tres seguides sense fer trampa- que l'Albert Rivera al seu grup parlamentari (que a més, segur que votes Ciutadans, tu!).
    Resulta que aquesta data (casualment) mig equip teu serà glorificat en boca meva i podran saber del cert quin Dr Jekyll i Mr. Hyde s'amaga rera el teu podat tendre de neng reclenxinat i mosqueta morta. I les úniques diagonals que dibuixaràs seran les del harakiri que et faràs al pit, enmig de la pista d'Atletisme aquesta que dius!
    I és més: amb quin dret et "t'autofixes" davanteres del meu equip? Això és una OPA hostil que tindrà repercussions en la federacio internacional! Àpali!
    Esmolem les eines!

     

    No sé com ho veieu vosaltres, noies, però això que es tenen aquest parell només pot ser amor! hahahaha

     

    Rita, m'has aixafat la guitarra. No recordava que es poden tenir dues finestres obertes al mateix temps. Es nota que fa anys que no xatejo. Catxis.

    Duschgel, aquest xat serà per establir l'estratègia del nostre equip. T'imagines a un jugador del Real Madrid entrant al vestidor del Barça? Doncs això, millor que no trobis cangur :-)

    Rateta, t'he posat al meu equip per error (després li demanaré disculpes al Veí). Així que (com la Duschgel) no podràs entrar a la nostra reunió de tàctiques futbolístiques. Em sap greu noia, però faries d'espia. Et remunera bé el Veí? El nostre equip té fons per pagar la teva clausula. Envíem un email si t'interessa.

    Emily, menos lobos. Les dones tampoc és que sigueu massa més espavilades que els homes. Una miqueta, t'ho accepto; però no et passis. A la convocatòria s'hi ha d'assistir amb el xandall oficial de l'equip. Amb els mòbils apagats, i res de fumar mentre faig la xerrada tècnica. Després a fer flexions. D'això es tracta la "puesta a punto personal". No hi ha doble intenció (si busques aquests acudits fàcils, visita el blog del Veí. Aquí som seriosos) :-)

    Atikus, eso de los chats suena un poco antiguo. Veo que tú estás con los nuevos sistema de redes sociales de los que yo no tengo ni idea de cómo funcionan. Bueno, el facebook, sí. Y si se cuela una espía (tipo Rateta Miquey) le enseñaremos nuestros bíceps de Popeye.

    MK, el rubio ese de bote ha dejado a la Bibi por ti. Progresa adecuadamente. A la charla en el chat se viene sin ligues, eh? Que os imagino en la última fila (la de los gamberros) fumando y tirándome avioncitos de papel mientras desarrollo las tácticas en la pizarra.

    Violette, els mòbils i els fixes apagats. Que xerrarà el míster, coi. Sou com nenes.

    Joana, si és per la Lemper (a qui tots dos hem dedicat post) estàs excusada. Això sí, mira d'anar al teatre a pas lleuger. Així et vas posant en forma.

    Veí, et demano disculpes per haver-te agafat dues jugadores (la Rateta Miquey i l'Albanta). Tampoc els vaig demanar permís a elles si volien entrar al nostre equip. Doble error. Tenia baixes (només accepto futbolistes amb blogs en actiu) i em va semblar que elles podrien formar part de l'HFC. Ja ho he solucionat. D'altra banda, em sembla molt lleig que hagis programat una trobada el mateix dia que jo. Enveja cotxina? No voto a Ciutadans, home. Escric en castellà, però sóc català de soca-rel. Voto al PP.

    Rita, vigila que no et toqui doble sessió de flexions. Com diria en Guardiola: "A mi encara no m'heu vist enfadat".

     

    Mira, míster. El xàndall se'l posarà ta tia nana. Jo penso anar amb un picardies negre de tirant fi, i em caurà constantment. Estaré a casa, sí, però vaig fresqueta amb la calefacció a tot drap per no passar fred. I penso fumar, si et molesta, t'aguantes. Pensa que sóc davantera amb mala llet...Així lo de la puesta a punto no era sexe virtual? Quina decepció, segur que el Veí en sap més que tu de puestas a punto, sisisi. Et sóc fidel, però no tonteta.

     

    Molt rebé!

    remnemorarem "temps iereceros"... on entrava com Arare i com a swing i els feia anar de corcoll a tots, hehehe...

    no hi ha qui atrapi l'Arare en un xat!!!!

    Puc entrenar a Atletisme mentre faig un estriptís a l'escala (o a la vicecontra)

    hehehe... serà divertit!

    per cert, quina casualitat, no, això del 25?
    ;)

     

    Ai paseante... Alguna cosa hem de fer! Que ens tenim oblidats... Petons

     

    Jo no sóc dona però intentaré mantenir les dues finestres obertes (això si aconsegueixo esbrinar com funciona lo dels xats!) També estaré fent el sopar... A veure, a veure si ho aconsegueixo.
    Algú haurà de posar pau a tot aquest enrenou! Dic jo! No?

     

    Jo sóc novata, així que m´hauràs d´aclarir un munt de coses, com això del xandall(ecs!), la llibreta roja i les flexions, ah! i sobretot com és possible que votis al PP!!!!

     

    Este comentario ha sido eliminado por el autor.

     

    sota els travessers, allà serè, vigilant que no et marquin cap gol.
    També aniré al replà, als descansos i quan em toqui banqueta.
    El 25 per fi descobrirem que el veí i el paseante sou la mateixa persona - juas.

     

    Benvolgut Paseante,
    Suposo que a hores d'ara deus estar rememorant els maravellosos moments gaudits amb els teus, aquest cap de setmana al Palau de Congressos de Barcelona.
    Jo no sóc una espia, no puc mentir perquè se'm nota a la cara (sóc bleda a matar) però si m'agrada saber. Escolto molt, parlo poc i paeixo més. La informació és el poder i s'ha d'administrar en petites dosis.
    Ni a tu t'explicarés rés del Veí i al Veí rés de tu. Ara bé, faré servir el que calgui quan calgui. Això és una aventatge i també un inconvenient.
    Sort tenim del framiquel i la seva equanimitat.
    Tu al facebook??? com m'agradaria trobar-te!!!

     

    oooh! estic convocada! estic convocada! a veure... no he fet anar mai això del xat i els dimecres per la nit faig una cosa molt important però miraré d'incorporar-me quan acabe la cosa... ains, ains...

     

    Acabo de visitar el campo ese del atletisme (es Atletisme.com?) y aquello es un secarral, un erial. En fin, será duro, pero caerán unos cuantos chicharros... y algún que otro tobillo.

     

    Paseante,
    excuses acceptades. Ja sabem que no pots sere perfecte per molt que em vulguis emular (no Emyliar). Ja vindré a vistar-te a la teva psita d'Atletisme perquè no et trobis molt solt. Voldràs una copa de Cynar?

    Emily,
    no sé com dubtes encara i no piques a la porta del meu replà d'una vegada...

    Xurri,
    pensa que, a diferència d'"ell", jo sí puc tenir dues "finestres" obertes a la vegada... I més coses, si cal.

    Rateta,
    alguna ascensió tidnré sobre tu, no? Pensa que sóc el que et vaig presentar aquell dia a la festa del replà... ;-)

     

    Emily, com li he dit a la Rita, "encara no m'heu vist enfadat". A la convocatòria s'hi acudeix amb xandall.

    Arare, durant la xerrada res d'entrar i sortir del xat. I molt menys res d'estriptís.

    Alatrencada, és impossible oblidar-se de tu. Però alguna cosa haurem de fer.

    Fra Miquel, no et facis sardines per sopar, que ens fotràs els xats plens d'aquella olor intensa i de fum.

    País Secret, no voldràs fer esport amb un vestit de nit. I al PP hi ha la Cospedal. Ja està tot dit.

    Xurri, he llogat un bufó de circ perquè faci de Veí a l'altre xat. No em pillaràs :-)

     

    Rateta, el Congrés va ser prou satisfactori. L'Alícia Sánchez Camacho em va fer dos petonassos amb els seus llavis. Si no ens has d'espiar, et deixarem entrar una estona. Però llavors no voldràs tornar mai més a cal Veí. Estàs avisada. Al facebook hi vaig ser un temps, però em vaig donar de baixa immediatament quan el Veí em va demanar si volia ser amic seu.

    Nimue, si aquesta cosa és important, no pateixis. T'enviaré un resum de la xerrada per email.

    Ilse, creo que has clicado mal y has entrado en realmadrid.com. No se me ocurre otro secarral peor.

    El que em quedava per veure: el Veí moderant comentaris a CASA MEVA! S'ha de tenir poca vergonya.

     

    ui quasi no m'entero de la convocatòria
    hauré de planxar el xandall

    (és conya, clar)

     

    oh! sí! envia'm el resum que ara me'n vaig a la meua cosa i ja veus quines hores són...

     

    Un amic meu diria: "que dats pel cul sou"... eps!!! que ho diria l'amic ;). Per cert, si vols, se t'ha girat feina al meu blog.

    Ah! I quina sensació dóna besar uns llavis siliconats??

     

    Khalina, segur que el tens planxat, net i polit de fa mesos.

    Nimue, ho faré, però a cobro revertit :-)

    Rateta, ara miraré el teu blog. I quins llavis siliconats? Al PP tot és natural.

     

    Paseante, tampoc no es pot entrar al teu xat. Els de Vilaweb s'han quedat saturats. Segur que han tingut por en veure'ns venir...

     

    no va la pagina :(

    mister :) acaba de marcar higuain!

     

    Duschgel y Be. Yo tampoco podía entrar. Clicad en un ícono que pone "Vilaweb" (en la parte alta de la web). Yo lo he conseguido. Suerte.

     

    Paseante, no em vaig poder connectar, se'm va girar feina inesperadament. Ja em fa rabia, ja.
    Snif.
    Bua.
    Snif.

     

    Xurri, ens ho vam passar bé. Les rucades de sempre. El Veí buscant col.laboradors per les seves històries conjuntes, i jo fotent el rotllo del futbol. Nada nuevo bajo el sol. Vens a la propera, eh?

     

    Be, por cierto, todavía no estáis clasificados. Mola :-)

     

    ...cachis...s'em va passar...! I es que jo a certes hores ja faig catufos. I a més estava ajudant a ma filla a fer un comentàri sobre uns poemes d'Ausias March , que mira que n'arriba a ser de recargolat l'home.
    ...si es que lo meu no es vida.
    Em fa una mica de tilín i tot , mira tu...

     

    Catxis els poemes d'Ausias March. La propera trobada a formar. I no vull cap excusa. Casonlolla. Ospedreta.