Zlatan Ibrahimovich


Me he vestido elegante con americana y corbata del Zara en rebajas. Antes me he duchado y me he puesto ropa interior limpia. Hoy voy a recibir a Zlatan Ibrahimovich en el Camp Nou. No soy experto en fútbol internacional. Pero ese tipo me entusiasma desde hace años, cuando estaba en el Ajax. Ahora sólo nos falta Yoann Gourcuff del Girondins de Burdeos en el medio campo y seremos invencibles (subiendo a Pedro y a Muniesa del filial). Para las personas que tengan todavía líbido, sean dels sexo que sean, os recomiendo buscar fotos de Gourcuff en Google. Ese tipo ayudaría a llenar el estadio.

Tiembla Madrid.

15 comentarios:

    suècia està de moda, paseante. stieg larsson, ikea, les sueques a la platja, les incombustibles recopilacions d'abba, pipi calzaslargas i, ara, aquest noi de cognom impossible.

    sols dos preguntes:
    es pot guanyar més que un triplet?
    zara també es sueca?

     

    La que ens faltava, el Paseante fent de Guardiola, ostieta...
    Ara faràs com ell i ens fotràs fora a les jugadores amb les que no tens feeling?

     

    Fins da poc no coneixia Ibrahimovich, i ara m'has encuriosit, i he buscat imatges al google de Gourcuff. Molt bufonet sí i molt jovenet jeje, però les teves jugadores no atrauríem més gent al camp? ;)

     

    Òscar, aquest any es poden guanyar 7 títols. Però què li he d'explicar a un home capaç de pujar a Montserrat per un triplet? I Zara és gallega.

    Emily, t'agrada Milà? :-)

    Khalina, has vist les cuixes del Zlatan? Us costaria molt competir amb ell, eh? No em facis cas, que avui tinc el dia d'eufòria culé :-)

     

    Ara fa molta calor a Milà, però crec que Eto'o ja està vivint. Sóc viveta :p

     

    k vagi bé, paseante! jo que estic a deu minuts del camp aplaudiré els crits d'eufòria, però em sembla que no m'hi presentaré pas. XD

     

    doncs sí que deu ser important aquest senyor per posar-se corbata i tot...

     

    Opinió 1:
    Lo Gourcuff mola però li falta arribar (com a mínim) a la trentena per estar al punt just. Ara el trobo massa pipiolet. I massa depilat, si.

    Opinió 2:
    M'és igual el que guanyi el Barça però que guanyi. Las que anem darrera els culés ho agraim infinitament... aaah.. Déu... quines vetllades hem gaudit aquest any...

    Opinió 3:
    Em continua molant MOLT lo Guardiola. Ara bé, a aquest li falten cinc o sis quilets (de greix, no d'eurets que d'això li'n deuen sobrar, no?)

    Opinió 4 (i última):
    Em cau bé lo Eto'o. Per xulo i visceral. Per què l'ha fet fora el meu mite? que ha passat als vestidors? per què no l'ha volgut?

    I ara, una pregunta: en els videos de la presentació de l'Ibra, se'l reconeix a vosté? és el del traje clar?

     

    Sí que ets viveta Emily. Ja saps què has de fer per no anar a parar a Milà: no piular fora de l'equip, com feia l'Eto'o. De moment, continuo pensant en tu com a davantera centre.

    Mirielle, ens enganyes. Et vaig veure amb la samarreta del Barça a la segona graderia - gol nord. La del cigar i el barret arlequinat. Inconfusible. Et vaig cridar, però no em vas sentir.

    Nimue, la corbata només me la poso en ocasios especials: per rebre Zlatans o llegir gent que em transporta als seus mons màgics. Com ara qui?

    Rateta, al Gourcuff li falten anys, al Guardiola quilets... Apa que no ets exigent, tu. A mi em sobra de tot noia, quilos i anys. Així que podria ser perfectament el teu home ideal :-) I amb l'Eto'o no sé què va passar realment. Però diuen que era insoportable el seu ego. No ho sé. I efectivament, duia un vestit de cotó clar.

     

    vaja! no m'esperava un meme teu d'aquesta temàtica! gràcies per felicitar-me i per estar sempre "a la guait"!
    una abraçada

     

    M'agrada com vesteix en Guardiola i els vestits que porta. Deu tenir un bon assessorament personal ( estilista?)I veig que tu també ets elegant o t'hi vesteixes....
    Va anar bé?

     

    Jo pensava que com a mínim vestiries de Bel... Catxis!

    Jo sí que et segueixo recordant, malgrat haver estat gairebé un mes fora. Ja se sap, les dones tenim més capacitat... per tot! ;-)
    Petonets, maco!

     

    Edelia, de res. Gràcies a tu. Una abraçada.

    Va anar bé, Joana. Diuen que el Guardiola duu el nus de la corbata massa afluixat.

    Rita, això de la capacitat de les dones... Vols dir que no és una mica exagerat. Ben tornada guapa. Et trobava a faltar.

     

    Pfffffff!!! Catalino, déjate de bobadas y en Junio hablamos. Por cierto, ese Yoann (qué de faltas de ortografía pones ;) es mono, pero prefiero a Xabi Alonso, que ya está más hechito.

     

    Ilse, ese Xabi Alonso es hijo de un antiguo futbolista del Barça. Cría cuervos... Y en junio me entrará la risa tonta.