Harén Fútbol Club


Llevo 48 horas prisionero de esa lluvia en la ventana que no me permite pasear. Salgo, con mi paraguas desvencijado de la tienda de los chinos, a por los ingredientes necesarios para cocinar mi sopa imprescindible para días así (la que me calienta el cuerpo), o para comprar sobres en el quiosco de la calle Astúries. Paso el resto del tiempo encerrado en mi haima. Aburrido.

Creo que fue Emily quien me inventó sentado con un turbante (que me venía grande y me resbalaba frente abajo) en una tienda en mitad del desierto, rodeado de un harén de lectoras sobre alfombras persas. Es verdad que casi sólo me comentan mujeres. Pero tambien está Atikus. Y a veces me visita el Veí de Dalt o Martí. Me gustaría tener más contacto con blogueros masculinos (se aceptan recomendaciones).

Ya que dispongo de este harén, y aprovechando que próximamente el Barça va a cambiar a media plantilla, me he propuesto hacer la broma de crear un equipo de fútbol con las mujeres que me leen. Así que ya pueden correr a comprar un pantalón corto, una camiseta, botas con tacos y protectores de tobillos en Decathlon.

Supongo que ellas saben que son 11 jugadoras por equipo y 11 reservas. Así que necesito a 22 deportistas (2 por puesto). Me ha costado montar el grupo (el harén no es tan amplio como pensaba Emily).

La portería requiere a gente segura de sí misma, un poco chula, con reflejos de gato. Apostaría por Eva al desnudo y por Xurri.

En la defensa central hacen falta jugadoras duras, pendientes de conservar la portería a cero, mujeres expeditivas, serias, bregadas en muchas luchas. Sin temor a una lesión. Gente canalla y noble al mismo tiempo. Allí pondría a Be, Gemma, Nimue y Rita.

En las defensas laterales (que también van al ataque) es necesaria la capacidad de análisis, saber cuándo hay que subir a hacer goles y bajar a defender. Hablamos de personas moldeables, que saben adaptarse a las circunstancias. Son como pájaros. Me decantaría por Alatrencada, M, Somiant la lluna y Violette.

En el pivote defensivo se precisa a gente sufrida, altruista, entregada. Personas capaces de dar juego y evitar el ataque contrario. Hay que ser duro, pareciendo amable. Allí pondría a Joana y a MK.

Los medios centros ofensivos generan ocasiones de gol. Son seres desprendidos, los que dan el pase final. Hace falta mucha imaginación, mucha alegría vital. Pero son los más intermitentes. Seleccionaría a Katrin, a Khalina a Mirielle, y a Natribu.

Queda la delantera. Egoístas y artistas al mismo tiempo. Profesionales. Expertos en dar felicidad. Creativos con mal carácter. Mi delantera sería por la derecha: Bárbara y Thaís. Por la izquierda: Arare y Desconvencida. Por el centro: Ilse y Emily.

Llueve tras mi ventana, y me van a llover muchos comentarios disidentes. Pero me apetecía ejercer de Frank Rijkaard. (Tengo dudas para elegir los colores del Harén Fútbol Club.)

54 comentarios:

    D'acord. Però crec que ets millor per a massatgista. Així saps quanta estona necessitem per a tenir els músculs en perfecte estat per a jugar...Quan fem el primer partit de costellada?

     

    L'has cagat tio! De comentaris disidents dubto que en tinguis cap!!!
    En sóm tantes?? Veig que has passat una nit ben entretinguda!!!!!

     

    Ai paseante, quina gràcia m'ha fet aquest post!!! Aquests dies que intentava estar al marge del futbol desprès de la patacada de dimecres... Bé, intentaré fer-ho millor que el Zambrotta ;)

     

    Porqué, eso de chulita, eh? porqué, eh? anda, dímelo a la cara, anda, dímelo si te atreves!!!
    (aparta, que bajan de nuevo a puerta!! TAPADME AQUEL HUECO, OSTIA!!!!)

    Ja ja ja ja!!!!

     

    Mai m'havia plantejat jugar un partit de futbol, ara estic encantada de que m'hagis fitxat, paseante, per a la teva defensa!

     

    Boníssim, paseante!!!! M'he fet un fart de riure.

    Prometo regalar-te un turbant a la teva mida, si has de fer de Rijkaard has de donar una imatge seriosa, i fer una crida blocaire perquè et visitin més homes, a veure si podem arribar a fer un partidet contra els homes. Ah, i m'apunto a la costellada que proposa l'Emily!

    I sí, la gemma té raó, crec que no hi haurà disidències, més aviat adeptes. :))

     

    harén futbol club sólo puede tener un color, el blanco.
    confía en tu defensa central.
    :p
    :*

     

    Encantada de formar part de la teva selecció. Quins fitxatges! M'ha fet riure molt el post.

     

    hola, he llegado a tu blog viniendo de otro, como suele pasar. No se si escribirte en castellano o catalan, tú diras.
    turoparc.....jo soy de cercita pero no de altos vuelos eh? he jugado muchisimo en ese parque y tengo gratos recuerdos de él. He vivido cerca buena parte de mi vida, para que quieres hombres en tu blog, con la buena compañia que veo que tienes?
    va, te pondré en mi blog a ver cuantos "señores" pillan, vale?
    ;)

     

    Se m´ha girat feina Paseante..!

    Primero buscar en el google que caray serà eso de "Pivote Defensivo".
    Después meterme en el papel de "Sufrida , altruista y entregada" (Buscaré algún registro en los personages femeninos de las novelas de Jane Austen )
    Y finalmente comprarme una pelota y practicar en la puerta de entrada del parking , con alguna alma caritativa que se preste.

    De todas maneras , usted es psicólogo o qué?.
    Porque eso de "dura , pareciendo amable".Cuando me he pasado la vida , haciéndome la dura para no parecer excesivamente flojeras y amable...
    Y com ho diu aixó de "Dar juego y evitar el ataque contrario"?...
    Así me va...

     

    Jajajaja!!! genial, me parto con este post, un alarde de juego psicológico, por cierto supongo que yo estaría (como buen seguidor de Alfredo Landa) de entrenador, que no Masajita, porque me asesinan, ...pero con mis casi 20 años de socio del Madrdid algo de experiencia, al menos de pacotilla tengo. Yo haría dos cambios, Ya que veo que MK protesta un poco, le haría la pelota un poco y la pondría de certral, en un trabajo de creación del juego enganchando con la delantera (y no estoy pensando en el saxo, malpensadas!!)

    MMMmmcreo que Desconvencida estaría mejor en la defensa, de defensa central, tiene mucho carácter, y como buena chica del norte sabe defender como nadie, de todas formas los equipos ya se sabe que son complejos y hay que ajustarlos y combinarlosy no dejarlos en manos de unos pocos!!

    Saludos y que no se enfaden las jugadoras!!

    me encanta el post ;)

     

    Yo tambien pienso que necesitas a Atikus en el equipo, porque si nos ponemos todas juntas a protestar, paseante... vas a necesitar apoyo... Tu mismo. Si dispones que sea masajista, no vamos a asesinarlo, porque si lo hace bien, será uno de los nuestros i volverás a quedarte solo..... jajajajajaja

     

    ei paseante, però quin fart de riure!! jo en dies de pluja no faig activitats tan entretingudes i divertides (perquè suposo que t'ha reultat divertit, no, idear tot això?) només mandrejo, potser escric una mica, convido a algú a prendre un cafè a la cantonada. Fora de Barcelona les possibilitats però s'maplien mooolt més.

    Bé només dir-te que m'ha agradat molt això de seres desprendidos, desprendidos de dónde? de la rama de un árbol?
    deliciós, deliciós!! ;))

     

    Puc venir a fer fotos? lo meu és la bicicleta el futbol no se'm dona gaire bé... jejejejeje

     

    Que no protesto eh! ...yo lo que me diga el Mister...
    Que dices del saxo , Atikus?
    Porque bién pensado Harén Blues Band , tampoco estaría mal...
    Y tú y el Paseante como Curtis y Lemmon en "Con faldas y a lo loco"...

     

    A mi que nadie me quite el puesto!
    o hermano Etoo se enfada. Creativa con mal carácter.
    Lo que digo, Paseante masajista, Atikus de entrenador, porque me da que perderemos...

     

    Otra cosa, el equipo bien ceñido a lo Ibéricas F.C.? Espero que no nos tiren ratones en el campo.

     

    emily - perder? ni hablar! somos unas campeonas fuera del campo, que es lo difícil, imagínate si nos dan permiso para pegar patadas dentro!

    pobres atikus y paseante, no sabéis en la que os habéis metido :)

     

    Un harem blues band... ummmmmm també estaria bé i potser sortiríem més glamouroses...

    T'he fet un publi-post, a veure si et vénen més homes. Tot i que de moment he vist 2 dones més només... hahahahahahaha

     

    que guaaaaisssss!!! tranquil! que amb mi en la defensa tindràs la porteria a zero! grrrrrrrrr...... :PP

     

    De acuerdo, paseante, medio centro, que me permite generar, y ser intermitente (ahora si, ahora no).

     

    por cierto, el color - lógicamente - violeta, no?

     

    Mira-te'l ell! I diga-li babau! Hosti, això sí que es tenir morro! Te m'endus mig harem a ca teua, a Passejar i xutar la pilota! I amb una alineació de luxe; que ni el Luis Aragonés sabria què fer-ne! Ara m'he posat gelós, vés per on...(sort que encara tens l'encert de dir que et llegeixo -sempre- i et comento -algun cop). I no sóc cap tia! Una abraçada veïnal.

     

    Ais paseante, no sé perquè volies més homes..... Tan bé que ho fèieu tu i el valent de l'atikus....

     

    Uala!
    Desitjo que plogui una setmana seguida... No vull imaginar-me la de posts que faràs, envoltat d'aquest harem...
    De totes maneres he de veure les regles d'quest joc perquè això de "pivote defensivo " em ve gran! ;)Tot i que això de donar joc i evitar l'atac...m'agrada!
    Penso , però, que tot i la pluja i l'avorriment, et vas recrear en un conte de goges... i no poques!
    Bona nit, mister!

     

    En primer lloc, moltes gràcies per tots els comentaris. Pensava que seria un post de poca volada, però veig que us ha fet gràcia.

    Emily, l'HFC comença com un club modest i no tenim pressupost per a un massatgista (jo he de fer de Rijkaard). Si no és que algú s'ofereix sense cobrar. Començarem la pre-temporada el 4 d'agost i crec que a finals de mes ja podrem fer algun partidet de costellada.

    Gemma, has sentit mai a una jugadora dir-li tio a l'entrenador? A partir d'ara m'has de dir mister. I la veritat és que em vaig divertir fent l'alineació.

    Somiant la lluna, una jugadora professional mai pot estar al marge del futbol. I jo et feia més a la banda esquerra, en plan Silvinho.

    Xurri, así me gusta, que comiences a disputarle la titularidad en la portería a Eva al desnudo mostrando mala leche. Prometes.

    M, doncs estàs ben fitxada. Ara a defensar eh?

    Gràcies Rita pel comentari i pel turbant. Amb aquesta fila que farem tots plegats, tenim un reportatge al Gol a Gol.

    Be, sólo apareces por aquí para pintarlo todo de blanco :-) Serás nuestra Fernando Hierro.

    Alatrencada, només et demano que no facis com el Márquez del Barça. Entrena cada dia a Barcelona i al vespre se'n va a dormir a Madrid (amb la Jaydy Mitchel). A tu et tira molt la capital del reino.

    Menta fresca, gracias por entrar. Y qué envidia que hayas vivido cerca del Turó Parc. Bueno, a mí no me importa que me lean básicamente mujeres, pero Gemma y Khalina -entre otras- me tienen frito con eso del harén. Así que necesito hombres (no saques esa frase de contexto eh?). Te agradezco el link. Vendrás a ver los partidos? I escriu-me com et vagi millor. Jo, com el Rijkaard, sóc políglota: parlo má o meno el castellà i una miqueta de català.

    MK, jajaja, no t'amoïnis. Tenim tot l'estiu per preparar la tàctica i millorar la tècnica. Una jugadora en la teva posició, davant la defensa, ha de fer entrades fortes (dura) posant cara de bona persona (amable) perquè l'àrbitre no li tregui una targeta groga o vermella. Tranquila, ja sé que desconeixes això de les targetes. Anirem poc a poc eh?

    Atikus, tranquilo que no malpiensan que tengas todo el día el saxo en la cabeza. Ya saben que tienes otra cosa eternamente "in mente" (perdona por el humor fácil). ¿Ya me estás tocando la alineación? Joder, eso me pasa por tener lectores masculinos. Cómo os gusta meteros en el trabajo de los demás. Oye, daré las ruedas de prensa en catalán. Te interesa el puesto de traductor al castellano? De momento no cobrarás, pero Mourinho comenzó así y mira dónde está ahora.

    Gemma, le acabo de ofrecer a Atikus el puesto de traductor. Tendremos que buscar a otro para el cargo de masajista. Pero antes del masaje hay que correr y hacer gimnasio eh? Que somos un equipo de fútbol.

    Mirielle, també m'agraden les teves activitats pels dies de pluja. I les faig. Em vaig divertir fent aquesta broma, i tinc ganes de continuar amb el tema HFC. Però crec que tornaré als orígens i parlaré de les meves passejades. En qualsevol cas, entrena dur eh? D'aquí a no res comença la pre-tenporada. I encara que el teu lloc al camp no ho demani, llegeix el comentari de la Xurri (més amunt) i agafa una miqueta d'aquest caràcter guanyador.

    Hola Helena, benvinguda al parc. Doncs mira, ja tenim un traductor (espero que l'Atikus accepti) i una fotògrafa. No és que puguis venir, és que has de venir.

    Ole, ole, MK. Els teus coneixements de futbol són petits, però ets la primera que m'ha dit "mister". Sí senyora. Jajaja, ara m'ha passat pel cap, només un instant, la imatge de l'Atikus i jo a l'andana d'una estació de tren en plan Lemmon i Curtis i m'ha agafat un calfred. L'HBB la farem per celebrar els títols.

    Hermana Emily, cuidado con los comentarios despectivos hacia el entrenador. Recuerda que tengo a dos jugadoras por puesto. Y nada de equipación ceñida. No somos un equipo de jugadoras de voleibol semidesnudas para que se recree la cámara de televisión (que conste que no he visto jamás un partido de esos eh? Me lo han contado). Somos un equipo de fútbol serio.

    M, así me gusta. Con carácter. Te veo fija (igual que a Xurri).

    Jajaja, Rita, és veritat. No agrado als homes, aisss. Què hi farem. Gràcies pel publi-post. L'he vist i m'ha agradat molt. Se'ns ha girat feina entre la blues band i l'equip de futbol.

    Nimue, aquest grrrr és el que busco. La porteria sempre a zero.

    Katrin, intermitente sí, pero no te encantes mirando las musarañas eh? Tres ahora sí, por un ahora no. Violeta no estaría mal como primera equipación. Ahora hace falta decidir la segunda.

    Coi veí. Porto cinquanta anys veient com t'emportes totes dels dones de la blogosfera a casa teva. I ho he sofert en silenci (com les hemorroides). M'he queixat mai jo? T'he dit mai res? I una vegada, només una, que organitzo una festa al meu parc, i vens a queixar-te perquè fem soroll. D'això en dic fer trampes. Et fotria fora d'aquest blog a cops de bastons, però (ara que no ens escolta ningú i cau d'orella)... Resulta que algunes jugadores volen un massatgista i noi, no trobo a ningú. Diuen que tens bones mans. No et puc pagar res, així que seria com una mena de favor personal. Dis-me que sí home.

    Rita, és que necessito personal. Encara em falta, entre d'altres, el que canta l'alineació pels altaveus: Amb l'1 Rita, amb el 2...

     

    Joana, em penso que pel "pivote defensivo" he fitxat dues futboleres de tota la vida, jaja. Ja t'explicaré les normes del joc dona. De moment ja em dius mister i "eso mola", que diria el House. Les goges són dones d'aigua? Que tinguis una bona setmana.

     

    Co....s entrenador, només arribar i hem trobo parant pilotades!
    Que sapigues que tinc els protectors-cono tipo Madonna preparats i que les pilotes poden vindre per on vulguen que aquí està la gata-pantera amb les ungles esmolades...
    Xurri para cuando nos vemos las caras, eh??
    Ay Míster Paseante, no saps on t'has posat...

     

    Eva, allò que li he dit a la Xurri de que tenia el lloc assegurat era un "pour parler" eh? No tinc res decidit encara. I veig que tens les ungles molt esmolades :-)

     

    Baixaré dels núvols per a defensar l'equip, Paseante... I t'asseguro que correré amunt i avall, tant com pugui...
    A veure si espavilo i escric una miqueta... més!
    ;)

     

    cuida'l aquest harén. Que no et passi com al barça, uns al gimnàs, altres de promoció.... apa, que guanyeu molts partits!

     

    D'acord, mister! Per la banda esquerra... De fet sempre se' ha donat més bé aquell sector ;)

     

    Ah! Vaaale, lo de dura però amable es tracta d´allò quan s´engalten una guitza i després he d´aixecar les manetes cap al costat i posar cara de ..."que yo no he sido".
    I també quan s´estiren del pantaló i un senyor que es deia Butragueño ensenyava les vergonyes...
    Ay! renoi , que encara m´agradarà això de fer de pivota defensiva..!

     

    M'he documentat. Ara sé que a can Barça és defensa central en Puyol. I també que: "Para jugar en esta posición hace falta estar hecho de una pasta especial. Hay que aguantar las embestidas de los mejores delanteros del mundo, saber sacar el balón en buenas condiciones para que signifique el comienzo de una ocasión de gol para tu equipo; hay que incorporarse al ataque cuando sea necesario para rematar y ser capaz de volver a tu puesto y cerrar espacios. Sin duda, lo que define a un defensa central es su carácter."

    Peró no tinc clar allò del fora de joc... però com que no sóc davantera no m'he de preocupar, no?

     

    Paseante i Cia... a que no hi ha "d'aixonsis" de retar-nos a un partit de futbol amb les veïnes del blog del veí de dalt, eh? Ara mateix faig la convocatòria i l'alienació; vull dir, alineació futbolera. Partit de costellada (sense violència, eh?), dinar camperol, bany al riu i ball de vespre (jo poso la música) i foc de nit. Us atreviu, "Haren Paseante's Team"? Tremoleu ja?

     

    hahahaha veí com t'has picat!!!! ;)

     

    Picat? Nor! I tu Rita, a quan està la teva fitxa per un traspàs?

     

    Ho "habeu" vist aixòoooooo!!!!!!!! hahahahahahaha

     

    Violette, baixa aviat. No només per l'equip. També per escriure, que ens agrada molt llegir-te (al menys a mi).

    Estrip, el cuidaré i no serà com a Can Barça. Vindràs de públic? Gràcies per entrar. Faré un tomet pel teu món, a veure què hi ha.

    Somiant la lluna, veus com et veia més bé per l'esquerra? :-)

    MK, al final seràs una experta en futbol. Jaja, qui t'ho hauria dit fa una setmana?.

    Coi Gemma, el fora de joc és vital per a una defensa. Ja t'ho explicaré al Bonobo. En qualsevol cas, sempre t'he vist una mica Puyol. Crec que t'hi assembles molt en la part vital, de fortalesa. Tot i que ell està a anys llum intel.lectualment de tu (per sort teva). Crec.

    A veure Veí, celebro que tinguis un equip de futbol de barri. Però és que nosaltres som professionals. Comencem a entrenar el 4 d'agost, i no estarem disponibles fins a principis de setembre per fer costellades. És conya eh? Ja m'agradaria tenir un equip i fer un partidet de costellada contra el teu. I després dinariem tots plegats.

    Rita, ho diu per fer broma dona. Que el Veí va de xulo i provocador, però sempre que l'he llegit hi ha un entre línies de bona gent en els seus textos.

    Veí coi, que t'acabo de defensar i ja em vols prendre la Rita? La Rita no té clàusula de traspàs. Podria anar al teu equip, però aquesta primera temporada et demano que no te l'emportis.

    Rita, et quedes al meu equip, oi?

     

    mmmmmmm... En tens algun dubte? ;)

     

    Moltes gràcies a totes i a Passejant...se dice así paesante??...acepto el cargo de traductor, cada uno en su puesto!!
    Ya , ya se que se me escapan palabres como lo de saxo por sexo, pero es que con tanta falda el traductor puede que se vuelva un poco loco!!

    pero nadie es perfecto!

     

    palabres no!! palabras, jajaja!!!

    pues empiezo bien ;)

     

    Cap ni un Rita. No sóc tan festiu com el Veí, però crec que t'agrada el projecte esportiu.

    Jaja, no te preocupes Atikus. Lo harás bien. Las teclas también me traicionan a mí. ¿Oye? Que las jugadoras no llevarán faldas. Pantalón y del ancho.

     

    Pantalón bombacho? Desde cuándo el entrenador decide lo que nos ponemos? Yo si quiero ir ceñida...
    Has comprado Reflex?

     

    ejem...
    mi camiseta la prefiero entallada y estaba pensando... que tal una faldita así tipo tenista, no sé... o unos shorts que son más monos... no?

    bewildini maldini :)

     

    Alea jacta est!

     

    Mare meva...I no paren els comentaris...
    Goges...sí...dones d'aigua, fades, ninfes...Boniques oi? I són i no hi són...una mica com nosaltres! ;)
    Bon cap de setmana.Estaràs ben estarrufat... ;)

     

    jajajaja me gusta la idea!! yo jugaba futbol en la escuela y mi equipo fue campeon!!! :)
    un beso

     

    hahahaha paseante, passa't per cal veí, em sembla que no t'ho perdonarà mai.. ;)

     

    Emily, no son bombachos. Son como los del Barça, holgaditos. Eso de ir ceñida queda antiguo (de la época Tarzán Migueli). Como diria Clapés haciendo de Llongueras: "Dame tu look". Y el Reflex lo dejo para mi ayudante de avituallamiento. Por cierto, no tenemos. Alguien se presta?

    Be (Maldini), la camiseta entallada vale (aunque debemos hacer una reunión entre todo el equipo para decidir eso). Pero la faldita ni de coña.

    Alea jacta est, Veí. Podrías haber sido masajista en un gran equipo... Pero has preferido ser cabeza de ratón, que cola de león.

    Joana, teniu un lloc a Girona amb dones d'aigua. Les gorgues (o gorges -ara no ho sé escriure). Sempre hi he volgut anar. No ho sé si estic estarrufat, el que és segur és que estic estranyat. Aquest post no el volia penjar. Em seblava una broma. I altres que m'agraden tenen pocs comentaris. Així és la vida. Bon cap de setmana maca.

    Thaïs, confio mucho en ti. Ya estuviste en un equipo profesional hace años (aunque no fuera de fútbol).

    Rita, crec que ha començat la guerra :-)

     

    oooooooooooostres, em despisto uns dies i mira!

    Ja em xiulaven les orelles, ja! Fet! D'esquerres, de dretes, de centre, fins i tot a la porteria, nano, el que vulguis!

    Això de l'harem està bé. Qui és la favorita? eh? eh? eh? (suposo que vas canviant, no? m'agafo número?)

    ;)

     

    tse, tse, arare, que la portería - salvo que sea de Eva - es MÍA (con permiso, eh!!)

    Dos son compañía, pero tres, multitud. Yo a la retaguardia, y tu a la delantera, a desbordar al contrario con tu energía incontrolable de auténtica Reina Mora.
    Cada cual a lo suyo, hombre ya.
    (Míster, a ver si ponemos orden!)

     

    Arare, tu a l'atac, que la porteria és de la Xurri (i l'Eva) i se m'enfada. I un entrenador no té favorites dona. Us necessito a totes perfectament motivades.

    Xurri, va bien así el orden? O debo ser más duro y poner a Arare a dar 10 vueltas alrededor del sofá?

     

    Va bien, va bien, míster, muy motivador
    :)

    (arare: besote pá tí)